over mij

Hoe gaat het nu?

In november 2018 zegde ik mijn baan op. Hoewel ik mijn werk nog wel leuk vond, kostte het me ook erg veel energie. Ik had geen ruimte in mijn hoofd (en week) om iets anders te zoeken. Dus besloot ik om eerst een poosje bij te komen en daarna verder te kijken. 

Vanaf 1 november had ik dus opeens veel meer vrije tijd. Het kostte me geen moeite om het werk los te laten. Er was heel wat achterstallig opruimwerk in huis te doen, dus dat pakte ik als eerste op. Daarnaast waren er nog twee kinderverjaardagen en in december de feestdagen. Ook nam ik tijd om echt uit te rusten en te voelen hoe het met me ging. 

Na een paar maanden was het huis en mijn todo-lijst heerlijk opgeruimd en mijn hoofd voelde ook een stuk uitgeruster. Ik schreef me in voor een small group training om fysiek ook weer wat fitter te worden en pakte allerlei oude hobby’s weer op. Intussen kwamen er alweer verschillende dingen op mijn pad en ik voelde het kriebelen om iets te gaan doen. 

Op 5 februari ging ik naar de KvK om mijn bedrijf te openen: door Hannah. Het was mijn wens om een flexibel bedrijf te starten, waarin ik kan spelen en uitproberen. Een bedrijf waarin ik de klussen kan doen die bij me passen en waar ik blij van word. Een bedrijf waarin ik mijn interesses kwijt kan, want ik vind veel dingen interessant en verdiep me graag in van alles. Die nieuwsgierigheid wil ik vasthouden en van daaruit anderen helpen en inspireren.

Op dit moment doe ik voor mijn oude werkgever wat klussen op het gebied van projectredactie. Daarnaast mocht ik meeschrijven aan een dagboek voor vrouwen, wat ik erg leuk vond. Ik gaf twee workshops: recensie schrijven en bullet journaling. Ook schreef ik naar aanleiding van mijn blogserie over minder afval, een artikel voor Jente magazine. Erg leuk om op deze manier met allerlei verschillende dingen bezig te zijn. Wie weet wat er nog meer gaat gebeuren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *