Workshop bullet journaling

Een agenda, todolijst en notitieboek in één, dat is bullet journaling! Het systeem is eenvoudig en helemaal aan te passen naar je eigen wensen. Niets moet, alles mag. Wil jij meer overzicht over alles wat er speelt in je leven? Wil je precies weten hoe je dag, week, maand en jaar eruitziet en nooit meer iets vergeten? Wil je doelen stellen en deze ook echt behalen? Dan is bullet journaling iets voor jou!

In de basisworkshop leer je in twee uur tijd alle ins en outs van bullet journaling. Ik laat je zien hoe je een bullet journal opzet en hoe je dit systeem inzet om je leven overzichtelijker te maken. Ook ga je zelf alvast wat uitproberen. Na deze workshop kun je meteen aan de slag met je eigen bullet journal!

“De workshop bullet journal door Hannah heeft mij precies het zetje gegeven wat ik nodig had om bullet journaling op een praktische en haalbare manier in mijn dagelijks leven toe te passen. Tijdens de workshop werden diverse vormen en mogelijkheden aangestipt en kon ik mijn eigen vorm vinden en uitproberen. Sindsdien kan ik niet meer zonder bullet journaling! Het helpt mij ontzettend in het structureren van de hoeveelheid gedachten en dingen die ik wil doen.”

Ervaring van een deelnemer

Voor wie?

De workshop is geschikt voor verschillende groepen mensen: een vriendinnenclub of vrijgezellenfeest, een workshop in een boekhandel of bibliotheek, een conferentie, personeelsavond, netwerkavond of co-workspace. De inhoud pas ik aan op de groep en vraag van de deelnemers. Een kleine groep is handig, zodat er genoeg ruimte is voor vragen.

Agenda najaar 2019

Workshop bullet journaling (basis)

Vrijdag 15 november 20:00 – 22:00, Amersfoort (Nieuwland)
Houd jij ook zo veel ballen in de lucht? En laat je er ook weleens eentje vallen? Vraag je je af hoe je wat meer rust en overzicht in je leven krijgt?
Een bullet journal is hiervoor een ideale oplossing. Hierin houd je je agenda, todo’s en notities bij – allemaal in één notitieboek, dus geen rondslingerende briefjes of toch-niet-zo-handige apps meer. Het systeem werkt eenvoudig en is helemaal aan te passen aan je eigen wensen.
In deze workshop leer ik je hoe je een bullet journal opzet. Ik help je om het systeem voor jou optimaal te laten werken. In de workshop maak je alvast een begin en daarna kun je meteen aan de slag. Aangezien de drukste periode van het jaar eraan komt, laat ik je meteen zien hoe je daar goed doorheen komt.
Eindelijk overzicht over alles wat er speelt in je leven!
Kosten 25 euro, inclusief een bullet journal naar keuze

Opgave en meer informatie

Met onderstaand formulier kun je je opgeven voor de open workshops.
Wil je meer informatie over een workshop voor een groep? Neem dan hier contact met me op.