Werk met mij

Boektalk

Kennismaken? Leuk! Ik ben benieuwd naar je verhaal. In een gratis online gesprek help ik je om je volgende stap duidelijk te krijgen en mag je mij al je vragen stellen. De koffie of thee moet je er wel zelf even bij pakken.

Boekadvies

Soms heb je geen uitgebreid traject nodig, maar wil je gewoon een goed advies. Ik werk al vanaf 2009 in de uitgeefwereld, vooral op het gebied van non-fictie. In die tijd heb ik honderden boeken uitgedacht en begeleid. Heb jij een boodschap die de hele wereld mag weten, maar weet je nog niet hoe je die in de juiste vorm kunt gieten? Ik denk graag met je mee. In een (online of face to face) adviesgesprek deel ik al mijn kennis met je. Samen komen we tot een goed idee waar je meteen mee aan de slag kunt.

Tijdsduur een tot twee uur, investering €65 per uur.

Boekscan

Ben je met een boek bezig en heb je behoefte aan goede feedback? Dan is de boekscan iets voor jou! Na afloop van de scan weet je of je in de goede richting zit en aan welke punten je nog kunt werken. Je krijgt concrete handvatten voor verbetering. Dat geeft nieuwe inspiratie en veel motivatie om verder te gaan met je boek!

Hoe werkt het? We starten met een gratis boektalk. Daarna vul je de vragenlijst in en stuur je mij een gedeelte van je tekst. Je krijgt van mij een duidelijk document met reactie op je idee, structuur en schrijfstijl en met gedetailleerde reactie op een tekstfragment.

Investering: 195 euro

Boek uitgeven

Je manuscript is af, en dan? Steeds meer mensen kiezen voor een uitgave in eigen beheer. Je houdt het uitgeefproces dan helemaal in eigen hand. Voor een uitgave die lekker leest en er goed uitziet, zijn tientallen beslissingen nodig. Best een ingewikkeld proces, waarin je al snel kunt verzanden. Ik ken het uitgeefproces en heb de juiste contacten. Laat mij je uitgave coördineren. Dan weet je zeker dat er straks een prachtig boek van de drukker komt, helemaal naar jouw wens.

Neem contact op voor een offerte met een complete prijs voor je uitgave.