Over mij

Voor iedereen ben ik weer wat anders. Voor mijn kinderen ben ik een dingenzoeker en voorlezer. Voor een vormgever ben ik die positief-kritische stem aan de andere kant van de mail of telefoon. Voor een auteur ben ik enthousiast meedenker en ideeƫnverzinner. Voor mijn vriendinnen ben ik koekjesbakker en wandelmaatje. Maar wie ben ik volgens mezelf?

Hannah …

  • werkt met plezier en enthousiasme.
  • is inhoudelijk en professioneel.
  • is persoonlijk en menselijk.
  • leert graag iets nieuws.
  • communiceert duidelijk.
  • heeft volledige aandacht voor jou en jouw wensen.
  • is gestructureerd en georganiseerd.

Opleiding en werkervaring

Na het EH-Basisjaar deed ik een studie Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier studeerde ik af op het vakgebied taalbeheersing. Later deed ik nog een post-hbo opleiding journalistiek en een opleiding tot uitgever. Van 2009 tot 2018 werkte ik bij het uitgeefbedrijf van Royal Jongbloed: eerst als redacteur, later als acquirerend redacteur. Ik was verantwoordelijk voor het fonds Sestra, dat bestaat uit christelijke vrouwenboeken.

Bij Jongbloed deed ik veel ervaring op in het uitgeven van boeken en magazines. Het begeleiden van auteurs vond ik het leukste van mijn werk: samen een concept verzinnen waarmee je iemands boodschap op een aantrekkelijke manier zichtbaar kunt maken.

door Hannah

En nu door Hannah. Mijn eigen bedrijf, waarin ik de klussen kan doen die bij me passen en waar ik blij van word. Met concept, tekst en redactie ga ik weer terug naar de basis: lekker zelf verzinnen, schrijven en bekijken. Alles door Hannah dus.

Ik wil graag dat door Hannah een flexibel bedrijf is, waarin ik kan spelen en uitproberen. Een plek waarin ik mijn interesses kwijt kan, want ik vind veel dingen interessant. Die nieuwsgierigheid wil ik vasthouden en van daaruit anderen helpen en inspireren.

Interesses

Ik ben een soort informatieslurper. Ik verdiep me graag in een onderwerp en leer er alles over. Dat vertel ik vervolgens – gevraagd of ongevraagd – weer aan anderen. Op mijn blog verschijnt regelmatig een verhaal over een van mijn interesses. Op dit moment zijn dat bijvoorbeeld: duurzaamheid en minder afval, timemanagement, bullet journaling, opvoeding, voeding en beweging, boeken en geloof.

Wil je meer weten over mij? Mail me dan! Ik beantwoord graag je vragen, of stuur je mijn CV toe.