lijstjes

Het lijstje van … week 10

Natuurlijk heb ik weer gebakken deze week. Maar ook heb ik eindelijk een foto gemaakt van mijn nieuwe favoriete luiers. En ik vertel over de bijzondere school waar mijn kinderen op zitten. Enjoy!

#1 Koekjes

Dat is weer echt iets voor mij: ik verkoop een kookboek en vervolgens bedenk ik me dat dat ene recept toch onmisbaar is. Gelukkig vond ik deze abrikoos-amandel-kokoskoekjes online nog terug (waarom zou je nog een kookboek kopen). Dit zijn echt topkoekjes, want ze zijn supergezond én heel lekker: knapperig vanbuiten en een beetje zacht vanbinnen. 

#2 Lekker luiertje

Via Marktplaats kocht ik een stapeltje van dit paradepaardje onder de luiers: de TotsBots EasyFit aio V4. Je doet ze in één keer om, net als een wegwerpluier, waardoor ze geschikt zijn voor onderweg, oppas, crèche en oma’s. Het materiaal is een combi van bamboe en polyester, waardoor het veel opneemt en snel droogt. En last but not least; de printjes zijn geweldig, toch? Ik ben er blij mee, ze zijn makkelijk om ze erbij te hebben en ze absorberen beter dan ik dacht.

#3 Bijzondere school

Mijn kinderen zitten op Basisschool de Buitenkans; een bijzondere school waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Kinderen leren hier vanuit hun eigen interesse en omdat ze het graag willen. Ze doen zelf onderzoek naar wat ze interessant vinden. David doet nu bijvoorbeeld onderzoek naar de VOC.  Wij zijn super enthousiast over deze vorm van onderwijs. Binnenkort is er een info-avond! 

#4 Stenen winkel

Stenen winkels blijven toch het leukst, lekker rondkijken, voelen en passen. Sommige ondernemers zijn daarin heel creatief en doen echt hun best hun winkel anders dan anders te maken. In Heerenveen is De Buuf Mode & Lifestyle net geopend; deze winkel verkoopt niet alleen hippe modemerken, maar ook allerlei lifestyle hebbedingen, zoals stationary, make-up en woonspullen. Goede combi wat mij betreft! Op Facebook plaatsen ze hun nieuwe merken en leuke events, zoals een make-up demo.

#5 I love Hema

De Hema newborn voorjaarscollectie is een schot in de roos; wat ontzettend veel en leuke jumpsuits, hou ik van! Ik wilde ze allemaal wel meenemen, gelukkig is Jefta bijna uit de newborn-maatjes gegroeid 🙂 Helaas is de Hema nog niet zo heel duurzaam, maar met de nieuwe rompertjes van bamboe zijn ze goed op weg. Ze zijn ook verstelbaar, waardoor ze langer meegaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *