lijstjes

Herfst!

De herfst is nu echt losgebarsten! Wat een onstuimig weer is het. Ik had gehoopt op een mooie nazomer, dus ik moet wel even omschakelen nu. Maar de herfst heeft ook een heleboel leuke kanten, check dit lijstje maar eens!

#1 Playsuit

Geweldig toch, deze Maxomorra playsuit met paddestoelen erop. Ik houd erg van de leuke printjes van dit merk en die playsuits staan zo schattig. Ik vond em via Marktplaats! Het merk valt groot en is geschikt voor wasbare luierkontjes. De andere is van H&M en is ook al zo leuk. 

#2 Pompoenen

image

Herfst betekent pompoenen! Ze worden nu overal aangeboden langs de kant van de weg. Deze beauty’s kreeg ik van een collega en ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Wat ik ermee doe? Heel veel! Ze kunnen natuurlijk in de soep, maar ik maak er ook koek, smoothies en zelfs een lekker drankje van. 

#3 New Care

Zodra de ‘r’ in de maand komt, komen hier ook de snotneusjes om de hoek kijken. Om de weerstand te verhogen beginnen we daarom weer met de multivitamines. Ik was al langer op zoek naar een natuurlijke variant. Deze vond ik in het no-nonsense merk New Care: natuurlijke ingrediënten, zonder suiker en van Nederlandse bodem. Ze hebben ook fijne zelfzorgmedicijnen.

#4 Sestra agenda

image

Als de zomervakantie voorbij is, liggen de agenda’s alweer in de winkel. Zelf ben ik nooit zo vroeg met het kopen van een agenda, maar het is leuk om het hele najaar te kunnen bedenken wat je wilt. De Sestra agenda heb ik met veel plezier gemaakt en hij is weer prachtig geworden (al zeg ik het zelf :). Mooie teksten, heerlijke illustraties en een praktische indeling. Check hier het filmpje en hier het blog van auteur Harmieke over de agenda.

#5 Boekentips

En mocht je nu ondanks al deze leuke herfstdingen toch enorm verlangen naar zon en vakantie, dan heb ik nog wat boekentips voor je. 365 dagen onderweg staat vol verhalen over de reizen van Floortje Dessing naar alle uithoeken van de aarde. Heerlijk om bij weg te dromen! De lange dagen van Castellamare is een zomerboek over een Italiaans eilandje waar nooit wat lijkt te gebeuren. En Nazomer van Esther Verhoef is een heel meeslepend verhaal en biedt een interessant inkijkje in de modewereld. Enjoy 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *