lijstjes

Het lijstje van … week 14

Deze week was het rennen, vliegen, hollen … allemaal leuke dingen, maar wel een beetje teveel. Tijd om weer even bij te komen en het was rustiger aan te doen. Niet alles hóeft, en dat moet ik mezelf regelmatig vertellen. Vanaf deze week kan ik het zelfs nalezen in mijn eigen blogje 🙂


#1 Lief kleintje

Een draagconsult voor rugdragen stond al lang op mijn verlanglijstje. Deze week was het dan zover en kon ik terecht bij Trudie van Lief Kleintje. Zij leerde me rugdragen met een draagdoek. Een dame met veel verstand van zaken! Haar winkel (ook online) is echt een luilekkerland voor mij; vol mooie doeken en dragers, wasbare luiertjes, lieve pakjes en ander mooi en handig spul. 

#2 Het moet- en mag-lijstje

Misschien heb je hem al gezien: ik schreef een blog voor Sestra over dat ik soms zoveel moet van mezelf … en wat ik daarover ontdekte. Het was wel een beetje spannend om die blog ineens online te zien staan. Maar wel superleuk om alle positieve reacties te lezen! 

#3 Opvoedchallenge

Ik ben fan van pedagoge Tischa Neve, ze is zo heerlijk eerlijk en praktisch (en grappig!) in haar opvoedingstips en -adviezen. Vanaf morgen begint er een 8-daagse challenge Leuker en relaxter thuis van Tischa en Mirjam Hegger. De belofte: 8 dagen lang elke dag een leuke, doeltreffende en simpele tip en opdrachten om het thuis gezelliger en relaxter te maken. Ik ben benieuwd!

#4 Kraambank

Jefta groeit als kool, wat betekent dat de kleinere kleertjes alweer de deur uit kunnen. Maat 74 komt in zicht, wel jammer dat het zo snel gaat hoor. Gelukkig heb ik een goede bestemming gevonden voor mijn babyspullen: de Kraambank in Heerenveen (of Groningen). Hier kunnen gezinnen die dat nodig hebben, gratis babyspullen ophalen. 

#5 De Gift City

Voor de boekpresentatie van Tijd om op te staan was ik woensdag in de Gift City in Zwolle. Wat een leuk initiatief van en bij de VEZ is dat. Het is een combinatie van een ‘tweede leven’-winkel en een gezellig café. Neem eens een kijkje als je in de buurt bent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *