Redactie door Hannah

Hannah verzorgt de redactie van jouw boek of magazine

Eindredactie

Graag verzorg ik de eindredactie van jouw magazine. Brainstormen, artikelen uitzetten, beoordelen en finetunen vind ik een van de leukste dingen die er zijn. Ik bewaak de planning en zorg dat alle medewerkers weten wat ze moeten doen. Uiteindelijk ontstaat er zo een prachtig magazine, evenwichtig en met op elkaar afgestemde artikelen.

Projectredactie

Heb je een extern redacteur nodig? Het hele proces van manuscript tot drukklaar bestand kun je met een gerust hart aan mij als ervaren redacteur overlaten. Ik zorg ervoor dat de planning wordt gehaald en dat iedereen ge├»nformeerd en betrokken blijft. Ik denk pro-actief mee en communiceer snel en duidelijk.  

Ervaring en portfolio

Bij Royal Jongbloed deed ik de projectredactie van een groot aantal titels, eerst voor het fonds Medema en later voor het fonds Sestra. Op dit moment doe ik enkele freelance redactieklussen.

Sestra magazines

Jarenlang deed ik de eindredactie voor de Sestra magazines: ik maakte een bladindeling, zette artikelen uit en redigeerde artikelen bij binnenkomst. Vanaf 2017 verschoof ik naar hoofdredacteur. Het was altijd… Lees verder Sestra magazines

Kom op adem

Kom op adem is een dagboek waarmee je tot rust kunt komen bij God. De overdenkingen zijn geschreven door verschillende auteurs. Ik bedacht het concept en schreef zelf 14 overdenkingen… Lees verder Kom op adem