Bullet journaling (basis)

Een agenda, todolijst en notitieboek in één, dat is bullet journaling! Het systeem is eenvoudig en helemaal aan te passen naar je eigen wensen. Niets moet, alles mag. Wil jij meer overzicht over alles wat er speelt in je leven? Wil je precies weten hoe je dag, week, maand en jaar eruitziet en nooit meer iets vergeten? Wil je doelen stellen en deze ook echt behalen? Dan is bullet journaling iets voor jou!

In de basisworkshop leer je in twee uur tijd alle ins en outs van bullet journaling. Ik laat je zien hoe je een bullet journal opzet en hoe je dit systeem inzet om je leven overzichtelijker te maken. Ook ga je zelf alvast wat uitproberen. Na deze workshop kun je meteen aan de slag met je eigen bullet journal!

“De workshop bullet journal door Hannah heeft mij precies het zetje gegeven wat ik nodig had om bullet journaling op een praktische en haalbare manier in mijn dagelijks leven toe te passen. Tijdens de workshop werden diverse vormen en mogelijkheden aangestipt en kon ik mijn eigen vorm vinden en uitproberen. Sindsdien kan ik niet meer zonder bullet journaling! Het helpt mij ontzettend in het structureren van de hoeveelheid gedachten en dingen die ik wil doen.”

Ervaring van een deelnemer