Tekst door Hannah

Met een studie Nederlands en opleiding Journalistiek, heeft de liefde voor schrijven er bij mij altijd in gezeten. Ik schrijf artikelen voor opdrachtgevers als Eva magazine, Sestra magazine, Sestra mama en Elisabeth magazine. In het portfolio hieronder vind je mijn meest recente artikelen.

Wat schrijf ik?

  • Artikelen over lifestyle, psychologie, gezondheid, duurzaamheid en interviews
  • Blogs met vrije onderwerpkeuze of in opdracht
  • Boeken – als ghostwriter schrijf ik graag (mee aan) jouw boek!
  • En nog veel meer! Vraag naar de mogelijkheden.

Portfolio

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mijn artikelen.

Interview Femke en Esther

Esther is chronisch vermoeid, Femke bruist van de energie. Dat leverde een boeiend en leerzaam gesprek op voor Sestra Zomer. Ik regelde ook de fotogenieke locatie in Utrecht.

The roaring twenties

Voor Eva magazine sprak ik met drie trendwatchers over het komende decennium. Worden het opnieuw ‘the roaring twenties’?

Quotes

Voor Sestra Winter zocht ik 99 quotes, die mooi werden vormgegeven op kleine kaartjes. De kaartjes kun je bewaren, ophangen en voor allerlei doeleinden gebruiken. De ochtendkaartjes zijn gericht op… Lees verder Quotes

Zonder kleinkind

Geen contact met je kleinkind – Groots magazine Voor een magazine voor grootouders, schreef ik een artikel over grootouders die hun kleinkinderen niet meer zien. Ik interviewde enkele grootouders met… Lees verder Zonder kleinkind

Boekenrubriek

Voor de Sestra magazines verzorgde ik een tijdlang de boekenrubriek. Met veel plezier selecteerde en las ik geschikte titels. Hieronder zie je een voorbeeld.

Handwerkende mannen

Een breiende en een bordurende man. Tja, waarom eigenlijk niet? Deze twee leuke mannen houden van handwerken. Ik interviewde ze voor Sestra Zomer via Skype.

Kleding op je werk

Voor Vlam, een blad voor werkende vrouwen, schreef ik een artikel waarin drie vrouwen een make-over kregen. Daarnaast deed ik ook de productie: ik regelde de kledingzaak, fotograaf, kapsel en… Lees verder Kleding op je werk