Tekst door Hannah

Hannah schrijft en redigeert teksten

Schrijven

Met een studie Nederlands en opleiding Journalistiek, heeft de liefde voor schrijven er bij mij altijd in gezeten. Onlangs heb ik deze liefde weer helemaal herontdekt. Wat schrijf ik?

  • Artikelen rondom lifestyle-onderwerpen en interviews
  • Blogs met vrije onderwerpkeuze of in opdracht
  • Boeken – als ghostwriter schrijf ik graag (mee aan) jouw boek!
  • Informatieve teksten, bijvoorbeeld voor een website
  • En nog veel meer! Vraag naar de mogelijkheden.

Redigeren

Misschien heb je al een tekst, maar je twijfelt erover of je denkt dat het beter kan. Dan denk ik graag met je mee. Ik redigeer je tekst zoals jij dat graag wilt: op de hoofdlijnen of juist op de details. Zo wordt jouw tekst aantrekkelijk voor de doelgroep die je wilt bereiken.

Portfolio

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mijn teksten. Bekijk ook zeker even mijn blogs!

The roaring twenties

Voor Eva magazine sprak ik met drie trendwatchers over het komende decennium. Worden het opnieuw ‘the roaring twenties’?

Quotes

Voor Sestra Winter zocht ik 99 quotes, die mooi werden vormgegeven op kleine kaartjes. De kaartjes kun je bewaren, ophangen en voor allerlei doeleinden gebruiken. De ochtendkaartjes zijn gericht op… Lees verder Quotes

Zonder kleinkind

Geen contact met je kleinkind – Groots magazine Voor een magazine voor grootouders, schreef ik een artikel over grootouders die hun kleinkinderen niet meer zien. Ik interviewde enkele grootouders met… Lees verder Zonder kleinkind

Boekenrubriek

Voor de Sestra magazines verzorgde ik een tijdlang de boekenrubriek. Met veel plezier selecteerde en las ik geschikte titels. Hieronder zie je een voorbeeld.

Handwerkende mannen

Een breiende en een bordurende man. Tja, waarom eigenlijk niet? Deze twee leuke mannen houden van handwerken. Ik interviewde ze voor Sestra Zomer via Skype.

Kleding op je werk

Voor Vlam, een blad voor werkende vrouwen, schreef ik een artikel waarin drie vrouwen een make-over kregen. Daarnaast deed ik ook de productie: ik regelde de kledingzaak, fotograaf, kapsel en… Lees verder Kleding op je werk